ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Ξεκάθαρο πέναλτι στον Βέρμπιτς, αξίζαμε να κερδίσουμε»

Όλα όσα ανέφερε ο Φατίχ Τερίμ.

Τερίμ: «Ξεκάθαρο πέναλτι στον Βέρμπιτς, αξίζαμε να κερδίσουμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Αν το παιχνίδι κρίθηκε στον αγωνιστικό χώρο ή υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος για το πέναλτι στον Βέρμπιτς και στο πέναλτι της ισοφάρισης: Ήταν πέναλτι στον Βέρμπιτς, ξεκάθαρο, το έχω δει. Πρέπει να ρωτήσουμε στον κύριο που ήταν στο VAR. Είσαι στο VAR και δεν έχεις καλέσει τον διαιτητή για να το δει. Δεν θέλω να το συζητήσω πολύ, δεν θέλω να στηριζόμαστε σε δικαιολογίες. Μετά το 1-2 έπρεπε να μη γυρίσουμε πίσω και να το πάρουμε. Έπρεπε να έχουμε κρατήσει το σκορ. Άξιζε ο Παναθηναϊκός σήμερα να κερδίσει, δυστυχώς φέραμε ισοπαλία και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Βέβαια η φάση του Βέρμπιτς ήταν 100% πέναλτι, αλλά πρέπει να ψάξουμε το λάθος σε εμάς.

Για την υπόθεση του Μπρινιόλι: Όλη η ιστορία έχει ξεκινήσει πριν έρθω εδώ, Οκτώβριο-Νοέμβριο. Επίσης κι ο πρόεδρος με τον τεχνικό διευθυντή έκαναν αυτό που έπρεπε. Πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις καταστάσεις στο ποδόσφαιρο, και να έρχεται και να φεύγει ένας παίκτης. Δεν πρέπει να το φέρνουμε σαν μία μεγάλη κρίση. Στο τέλος ο Αλμπέρτο είχε δώσει αρκετά πράγματα για την ομάδα. Θέλω να του πω ένα ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για τον Παναθηναϊκό και να του πω καλή τύχη. Συζητάμε για έναν Παναθηναϊκό που είναι τεράστιος. Κι εγώ μπορεί να φύγω κάποια στιγμή, όπως όλοι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φάση του 2-2: Είμαι σε μία σκέψη, με ρώτησαν και στο flash που κάναμε. Είπα ότι είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν κερδίσαμε. Πρέπει να κερδίσουμε παντού και σε όλες τις καταστάσεις, πρέπει να αντιδράμε ό,τι κι αν γίνεται. Και στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού πρέπει οι παίκτες να πάρουν την μπάλα, να αντιδράσουν. Έχετε δίκιο. Ήταν πέναλτι (σ.σ. στο 2-2 της ΑΕΚ). Δεν μπορούμε να λέμε κάτι διαφορετικό. Ό,τι κι αν γίνεται στον αγώνα, εμείς πρέπει να αντιδράμε πάντα ως πρωταθλητές. Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε (αναφερόταν στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ). Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, αλλά ό,τι κι αν είχε γίνει, έπρεπε να φύγουμε για τη νίκη.

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού και στα δύο ντέρμπι όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ: Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα που να παίζουμε όλοι μαζί. Στην πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη περιοχή. Όλοι να παίζουν σε όλες τις περιοχές. Όπου χρειάζεται η φάση, αλλά πρέπει να παίζουμε μαζί. Άμα θέλετε να κερδίζετε, το πρώτο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παίζετε όλοι μαζί. Εμείς θα παίζουμε κι όσο θα το κάνουμε θα το απολαμβάνουμε πιο πολύ. Ξέρω τι θέλει ο Παναθηναϊκός για να είναι ευχαριστημένος, όπως και τι περιμένουν οι οπαδοί του. Βέβαια όσο προχωράμε για τον στόχο, θα έχουμε κάποιες ελλείψεις, θα χάνουμε και κάποιους αγώνες, αλλά όσο πηγαίνουμε στον στόχο μας θα το απολαμβάνουμε όλοι μαζί. Αν είχαμε κερδίσει σήμερα, και με τον Ολυμπιακό 8 πόντους διαφορά θα είχαμε. Οπότε έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω για το 2-2 κάτι, αλλά καλύτερα θα ήταν να είχαμε κερδίσει γιατί παίξαμε με μία ομάδα που πραγματικά είναι καλή και ακόμα καλύτερη στην έδρα της. Είχε μείνει πολύ λίγο.

Για την εμφάνιση του Κώτσιρα στη μεσαία γραμμή και τον τραυματισμό του Ιωαννίδη: Θα έβαζα τον Μπαρτ στο παιχνίδι, για να είμαστε τρεις πίσω στην άμυνα (σ.σ. Αν δεν τραυματιζόταν). Ο Φώτης τραυματίστηκε σε ένα σημείο, που θα μπορούσε να έχει γίνει 1-3. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Κώτσιρα. Λόγω της τακτικής που θέλω να κάνω, τον βάζω σε διαφορετικά σημεία. Είχα πει ότι μπορώ να βάλω οποιονδήποτε παίκτη παντού να παίξει, σήμερα τον έβαλα περισσότερο στο κέντρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.