ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καρφιά» Κλεϊνχέισλερ για Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε καλές σχέσεις»

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Καρφιά» Κλεϊνχέισλερ για Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε καλές σχέσεις»

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ούγγρος, που αγωνίζεται δανεικός στη Χάιντουκ, παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη σε κροατική εφημερίδα στην οποία εξήγησε μεταξύ άλλων τον λόγο για τον οποίον δεν έπαιρνε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στο «τριφύλλι».

«Γιατί; Δεν ξέρω καν γιατί. Η σχέση μου με τον προπονητή μου δεν ήταν καλή, αλλά ο λόγος για μένα είναι μυστήριο, καθώς δεν με έλαβε υπόψη του. Είχα έναν σύντομο τραυματισμό, αλλά ο τραυματισμός δεν είναι το κλειδί της ιστορίας. Ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό και δεν συμπεριλήφθηκα καν στη λίστα της αποστολής του Europa League. Πραγματικά αυτό με πλήγωσε», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.