ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δίψα» για πρόκριση μέσα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό!

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-1 της Λεωφόρου για το Κύπελλο Ελλάδας!

«Δίψα» για πρόκριση μέσα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό!

«Δίψα» για πρόκριση μέσα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (21:00, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) τον «αιώνιο» αντίπαλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε ένα ματς-τελικό, για το Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Το «τριφύλλι» θέλει να επαναλάβει την σπουδαία εμφάνιση πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε κόντρα στην ΑΕΚ και κόντρα στους Πειραιώτες προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, με το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στη Λεωφόρο να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είναι 100% προετοιμασμένοι, ωστόσο αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε για τον Φατίχ Τερίμ, είναι αυτό του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός, έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει τόσο από το αποψινό ματς, όσο και από την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 28 Ιανουαρίου.

Εκτός όμως από τον Ιωαννίδη, ο Φατίχ Τερίμ, θα στερηθεί των υπηρεσιών και των Άνταμ Τσέριν-Φίλιπ Τζούριτσιτς, αλλά και των «γνωστών» πλέον, Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Πάλμερ Μπράουν και Μάγκνουσον. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Σαμέτ Ακαϊντίν, που αν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ως συνήθως ο Φατίχ Τερίμ, έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Δεδομένη η παρουσία του Λοντίγκιν στην εστία με τους Αράο-Σένκεφελντ στα στόπερ και τους Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ δεξιά και αριστερά στην άμυνα. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Γεντβάι δίπλα στον Σένκεφελντ, ωστόσο τα πολλά παιχνίδι του Κροάτη, ίσως δώσουν φανέλα βασικού ξανά στον αρχηγό της ομάδας με τον Αράο, σε αυτό το σενάριο, να μετατοπίζεται στα χαφ.

Στο κέντρο αναμένεται να επιστρέψει ο Ρούμπεν μαζί με Μπερνάρ και Βιλένα. Ο Βέρμπιτς θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Μαντσίνι στο άλλο και μπροστά ο Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.