ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιλένα: «Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη και την πρόκριση – Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που παίζουμε»

Οι δηλώσεις του Ολλανδού μέσου του Παναθηναϊκού, Τόνι Βιλένα, ενόψει της αποψινής μεγάλης ρεβάνς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Βιλένα: «Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη και την πρόκριση - Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που παίζουμε»

Για τη μεγάλη αποψινή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Τόνι Βιλένα.

Ο Ολλανδός μέσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας για το ντέρμπι «αιωνίων», τόνισε ότι το ματς είναι ένας «τελικός» για τον οποίο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για τη νίκη.

Μεταξύ άλλων ο Τόνι Βιλένα, στάθηκε και στον νέο τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού», υπογραμμίζοντας ότι του αρέσει αρκετά, καθώς όλοι οι παίκτες παίζουν πιο ελεύθερα στον αγωνιστικό χώρο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Βιλένα στην Cosmote TV:

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Nαι, έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι ξανά και ναι, είναι ένας ακόμη «τελικός». Νομίζω πως στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά οκ, πήραμε την ισοπαλία. Σήμερα όμως είναι μια καινούργια μέρα, με νέες ευκαιρίες και θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη εκεί.»

Για το αν νιώθει καλύτερα στον νέο τρόπο παιχνιδιού: «Ναι, νομίζω πως μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που παίζουμε. Και ο τρόπος που το κάνουμε. Νομίζω πως όλοι παίζουν πιο ελεύθερα και γνωρίζουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Επίσης αν δείτε τους αγώνες, παίζουμε καλά αλλά υπάρχουν πάντα πράγματα τα οποία πρέπει να κάνουμε καλύτερα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.