ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός για Ντραγκόφσκι: «Ο δράκος… προσγειώθηκε»

Με ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του, υποδέχτηκε ο Παναθηναϊκός το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Παναθηναϊκός για Ντραγκόφσκι: «Ο δράκος… προσγειώθηκε»

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και κάποια ώρα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ακολούθως να ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι «πράσινοι» φρόντισαν, πάντως, να υποδεχτούν τον Πολωνό τερματοφύλακα με ένα ιδιαίτερο βίντεο, εμφανώς εμπνευσμένο από το όνομά του, το οποίο και ανέβασαν στους λογαριασμούς της ομάδας στα social media.

Σε αυτό, λοιπόν, εμφανίζεται ένας… δράκος, ενώ συνοδεύεται από την λεζάντα «ο δράκος προσγειώθηκε»! Παράλληλα, αποκαλύπτεται και ότι ο αριθμός της φανέλας του Ντραγκόφσκι θα είναι το 69!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.675 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.