ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απειλή εντός και εκτός περιοχής: Η θέση που προορίζει τον Μπακασέτα ο Φατίχ Τερίμ

Μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες...

Απειλή εντός και εκτός περιοχής: Η θέση που προορίζει τον Μπακασέτα ο Φατίχ Τερίμ

ΗΤετάρτη (17/1) ήταν αναμφίβολα μία πολύ ξεχωριστή μέρα για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Το πρωί πληροφορήθηκαν ότι η ομάδα τους ήρθε σε συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα και την Τράμπζονσπορ για τον επαναπατρισμό του αρχηγού της εθνικής Ελλάδος μετά από πέντε χρόνια.

Και το βράδυ είδαν το τριφύλλι του Φατίχ Τερίμ να προκρίνεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μέσα στο “Καραϊσκάκης” επί του Ολυμπιακού, στη διαδικασία των πέναλτι, παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος τεχνικός αναγκάστηκε να παίξει στην παράταση με φορ τον νεοφερμένο στόπερ Ακαϊντίν! Το λες και ιδανικό σενάριο…

Δύο πράγματα προκαλούν διαχρονικά έκσταση στους Έλληνες οπαδούς. Οι νίκες και οι μεταγραφές. Οι νίκες είναι ασφαλώς κάτι μετρήσιμο και χειροπιαστό. Αντίθετα, στην περίπτωση των μεταγραφών πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν και περιπτώσεις που δεν θα… περπατήσουν.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια, όταν μία ομάδα στοχεύει σε παίκτες εγνωσμένης αξίας, είναι δεδομένο πως μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες ο θησαυρός να αποδειχθεί άνθρακας. Σε κάθε περίπτωση, μία μεταγραφή, είτε βγει, είτε όχι, αν είναι τόσο ηχηρή, όπως αυτή του Τάσου Μπακασέτα, αποτελεί την πιο καθαρή και γνήσια δήλωση προθέσεων για μία ομάδα.

Ποιες οι σκέψεις του Τερίμ για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό και αρχηγό της Εθνικής;

Δείτε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.