ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια για νέα μεταγραφή και οι φήμες που οργιάζουν

Οι φήμες των τελευταίων ημερών για μια ακόμη προσθήκη και η πραγματικότητα.

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια για νέα μεταγραφή και οι φήμες που οργιάζουν

Οι φήμες των τελευταίων ημερών για μια ακόμη προσθήκη και η πραγματικότητα.

Ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται υψηλές προσδοκίες για τη συνέχεια. Η αρχή έγινε με Λημνιό και ακολούθησαν οι Ακαϊντίν, Ντραγκόφσκι, Μπακασέτας, Ούγκο, ενώ το “τριφύλλι” έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μαξίμοβιτς και κάνει προσπάθεια για να τον ντύσει από τώρα στα πράσινα.

Το ερώτημα είναι ένα; Θα κάνει κι άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός; Η απάντηση είναι η παρακάτω: Τα πάντα είναι ανοικτά μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα όργιο φημών σχετικά με έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, Σεντρίκ Μπακαμπού. Φήμες που δεν επιβεβαιώονται από το ρεπορτάζ στην παρούσα φάση. Δεν προκύπτει κάποιο θέμα τώρα για τον Μπακαμπού.

Μπορεί κάποιος να αποκλείσει κάτι για το μέλλον; Οχι φυσικά. Είπαμε, τα πάντα είναι ανοικτά μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, με τις πιθανότητες, πάντως, να είναι στο να μη γίνει άλλη κίνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.