ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (21:00).

Οι “πράσινοι” θα αναζητήσουν τη νίκη που θα τους δώσει δικαίωμα να είναι πιο ήρεμοι ενόψει της ρεβάνς, καθώς ακολουθεί και το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Ο Φατίχ Τερίμ, δεν θα έχει σήμερα στη διάθεση του τους Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ, όπως και τους Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, στην αποστολή επέστρεψε ο Ιωαννίδης που αποθεραπεύθηκε, ενώ διαθέσιμοι για το ματς είναι και οι Ούγκο-Μπακασέτας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν ο Τούρκος τεχνικός όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε αλλαγές, ξεκουράζοντας αρχικά τον Λοντίγκιν, δίνοντας το δικαίωμα στον Ντραγκόφσκι να κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, Κώτσιρας, με τους Σένκεφελντ και Ακαϊντίν στα στόπερ πιθανότατα και τον Μλαντένοβιτς αριστερά. Ο Ρούμπεν στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Βιλένα και τον Μπερνάρ μπροστά του.

Θέση στα εξτρέμ διεκδικεί ο Λημνιός με τον Μαντσίνι για τα δεξιά, ο Αϊτόρ αριστερά, ενώ στην κορυφή παρά την επιστροφή του Ιωαννίδη, θα παίξε ο Τζούριτσιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.