ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Γερεμέγεφ- Ιωαννίδη αλλά χωρίς Παλάσιος – Σένκεφελντ η αποστολή για Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Με Γερεμέγεφ- Ιωαννίδη αλλά χωρίς Παλάσιος - Σένκεφελντ η αποστολή για Τούμπα

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής, τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ. Θεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.