ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός με… σβηστές μηχανές, «καθάρισε» τον Άθλο Ορεστιάδας

Άνετος Παναθηναϊκός και στη 13η αγωνιστική της Volley League! To «τριφύλλι» έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, τον οποίο νίκησε άνετα 3-0 σετ στο Μετς παραμένοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Παναθηναϊκός με... σβηστές μηχανές, «καθάρισε» τον Άθλο Ορεστιάδας

Άνετος Παναθηναϊκός και στη 13η αγωνιστική της Volley League! To «τριφύλλι» έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, τον οποίο νίκησε άνετα 3-0 σετ στο Μετς παραμένοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Οι «πράσινοι» με όπλο το σερβίς και με 58% αποτελεσματικότητα στην επίθεση κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο σε 66 λεπτά που τους φέρνει στους 32 βαθμούς. Πριν το πρώτο σερβίς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το χαμό του άλλοτε τιμ μάνατζερ του τμήματος και «αιώνια πιστού», Γιώργου Αλεξανδρή, ενώ οι αθλητές της ομάδας αγωνίστηκαν με μαύρο διακριτικό στη φανέλα ως ένδειξη πένθους.

Ισορροπημένη ήταν η αρχή του πρώτου σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι το 13-13, όταν οι «πράσινοι» πήραν αέρα +3 (16-13) με τον Ερνάντεζ. Από το σημείο αυτό και μετά ο Παναθηναϊκός συνέχισε να προπορεύεται και με σερί 6-0 από 19-17, κατέκτησε το σετ με 25-17. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ με τον Άθλο να μπαίνει σε θέση οδηγού για λίγο (11-12) αλλά το «τριφύλλι» ανέβασε αμέσως ρυθμό και με σερί 7-2 ξέφυγε (18-14). Οι «πράσινοι» δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν και διατηρώντας διαφορά ασφαλείας έκαναν το 2-0 (25-20).

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και καθάρισε το ματς. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν κοντά στο σκορ περίπου μέχρι τα μισά του σετ καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 13-10. Σταδιακά το «τριφύλλι» αύξησε τη διαφορά και τελικά κατέκτησε το σετ με 25-17 διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.