Ποδόσφαιρο

Για το «διπλό» κορυφής στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ απόψε (20:30, Νοvasports prime, Panathinaikos24.gr) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Έτοιμος να περάσει από την Τούμπα και να μείνει μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” μετά την ήττα από τον Ατρόμητο μπαίνουν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθως σε μια εβδομάδα μέσα δίνει δυο ντέρμπι και τη ρεβάνς του Κυπέλλου, επομένως κρίνονται πολλά για την έκβαση της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα τα δώσει όλα με τη νίκη σε ένα γήπεδο που πέρυσι έκανε το 2/2, αναζητώντας μάλιστα το πρώτο του “τρίποντο” σε ντέρμπι από το ματς των playoffs στη Θεσσαλονίκη την περασμένη σεζόν.

Ο Φατίχ Τερίμ μετρά τις απουσίες των Xoυάνκαρ, Παλάσιος Σένκεφελντ, αλλά και των τραυματιών, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Πάλμερ Μπράουν, Μάγκνουσον ενώ κανονικά στην αποστολή, βρίσκονται οι Τσέριν, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Τούρκος τεχνικός ετοιμάζει ξανά εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει λοιπόν με τον Ντραγκόφσκι στην εστία και τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Βίτορ και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Ο Αράο θα μετατοπιστεί στο κέντρο και θα έχει δίπλα του τον Βιλένα. Μπακασέτας σε ρόλο δεκαριού, ενώ στην επίθεση παίζονται όλες οι θέσεις με το Μαντσίνι, Αϊτόρ και Ιωαννίδης να φαντάζει ως το επικρατέστερο.

Exit mobile version