ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακασέτας: «Είμαι εδώ για το πρωτάθλημα – Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να τα διαχειρίζεσαι όλα»

Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1.

Μπακασέτας: «Είμαι εδώ για το πρωτάθλημα - Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να τα διαχειρίζεσαι όλα»

Δηλώσεις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα έκανε ο Τάσος Μπακασέτας, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» πλήρωσαν τα λάθη τους, αλλά θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους και να πάρουν κάτι από το ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας και να πάρουμε κάτι. Παίξαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μας βρήκαν στην κόντρα ανοιχτούς, πέτυχαν γκολ και πήραν το παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.897 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να τα διαχειρίζεσαι όλα. Οι ομάδες έχουν κακές περιόδους. Λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, ότι λάθη βρίσκει ο ΠΑΟΚ τα τιμωρεί κοιτάμε το επόμενο ματς. Όπως και πέρσι το ματς είναι αμφίρροπο, είναι πολύ ωραίο που παίζονται τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι εδώ για το πρωτάθλημα, βλέπω παιχνίδι με παιχνίδι. Όλα θα φανούν στις επόμενες αγωνιστικές.

Δεν είμαι αρμόδιος να πω πολλά, δε θα κάνω κριτική στον προπονητή, είπα αυτά που είδα στο ματς. Με τον Τάισον δεν έγινε κάτι, ήθελα να του εξηγήσω πως μου έκανε πέναλτι, είπαμε κάποια… γαλλικά, αλλά δεν έγινε κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.