ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τον πίστεψε κόντρα στο ρεύμα και δικαιώθηκε: Η «μεταγραφή» του Αταμάν που άλλαξε τον Παναθηναϊκό

Ο παίκτης που γύρισε το πράσινο τσιπάκι.

Τον πίστεψε κόντρα στο ρεύμα και δικαιώθηκε: Η «μεταγραφή» του Αταμάν που άλλαξε τον Παναθηναϊκό

ΟΠαναθηναϊκός με τη του νίκη επί του Ολυμπιακού, εκτός από το γεγονός ότι εξασφάλισε ουσιαστικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs της Basket League, επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι έχει πλέον το πάνω χέρι στο μεταξύ τους μπρα-ντε-φερ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε ρόλο οδηγού σχεδόν καθολικά στην αναμέτρηση, προηγήθηκε δύο φορές με +14 στο πρώτο ημίχρονο κι έφτασε στο +15 στην 4η περίοδο.

Μπορεί τελικά η πράσινη νίκη να μην συνδυάστηκε με ένα θριαμβευτικό πάρτι, αλλά με μπόλικο δράμα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί πλέον να αμφισβητήσει ότι οι πράσινοι έχουν πια προσπεράσει τον Ολυμπιακό σε δυναμική.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 218.509 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, για να αλλάξουν εντελώς οι ισορροπίες μέσα σε ένα καλοκαίρι, έπρεπε ο Παναθηναϊκός να κάνει πολύ μεγάλες επενδύσεις, τόσο στο κομμάτι των παικτών, όσο και στον πάγκο του. Ο Εργκίν Αταμάν, έχοντας κερδίσει δύο Ευρωλίγκες με την Εφές, έφερε ξανά την αύρα του νικητή στα πράσινα αποδυτήρια και κυρίως έχτισε μία ομάδα σχεδόν από το μηδέν, κρατώντας ελάχιστα κομμάτια από το περσινό ρόστερ.

Όλοι ασφαλώς θυμούνται το κλίμα που υπήρχε τον περσινό Ιούνιο, όπου άπαντες μιλούσαν για ολοκληρωτικό ξήλωμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.