ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για τον πρώτο «τελικό» της εβδομάδας

Ο Παναθηναϊκός δίνει δυο «τελικούς» την εβδομάδα που διανύουμε, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπου θα αναζητήσει την ανατροπή για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για τον πρώτο «τελικό» της εβδομάδας

Ένα πολύ σημαντικό πενθήμερο είναι αυτό που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό.

Το “τριφύλλι” μετά την ήττα στη Λεωφόρο από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, αλλά και το κατά του 2-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με το οποίο γκρεμίστηκε από την κορυφή, δίνει αύριο (31/1) και την Κυριακή (4/2), δυο παιχνίδια “τελικούς” τα οποία μπορεί να καθορίσουν τη μοίρα της σεζόν.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός πάει στο Περιστέρι για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, θέλοντας νίκη με διαφορά δυο τερμάτων απέναντι στον Ατρόμητο. Οι “πράσινοι” με τα σημερινά δεδομένα θα πάνε στα δυτικά προάστια με τον Παλάσιος που πιθανότατα θα καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή επί εποχής Τερίμ. Αντίθετα ο Ιωαννίδης δύσκολα θα αγωνιστεί και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Επιπλέον ούτε ο ανέτοιμος Χουάνκαρ θα είναι διαθέσιμος για τον Ατρόμητο, όπως και ο Βαγιαννίδης. Φυσικά αναμένουμε και την αποστολή μετά τη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στις 18:00, προκειμένου να βγουν και χρήσιμα συμπεράσματα για μια πιθανή ενδεκάδα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά από το ματς αυτό με τον Ατρόμητο, το οποίο θα αναπτερώσει το ηθικό των παικτών σε περίπτωση πρόκρισης, ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή για την 21η αγωνιστική. Εκεί ο Παναθηναϊκός θα φουλάρει για τη νίκη ώστε η διαφορά να μην ξεφύγει, αφού ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δίνουν σχετικά εύκολα ματς, με Ατρόμητο έξω και Αστέρα μέσα αντίστοιχα.

Σίγουρα η πρόκριση επί του “αιωνίου” αντιπάλου στο Κύπελλο, δίνει από μόνη της ένα ψυχολογικό boost στην ομάδα, αλλά πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι το οποίο αν ο Παναθηναϊκός το κερδίσει παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.