ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η πιθανή ενδεκάδα της… ανατροπής στο Περιστέρι!

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η πιθανή ενδεκάδα της... ανατροπής στο Περιστέρι!

Όλα για την πρόκριση στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός!

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου ζητά την ανατροπή για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου και να φτιάξει την ψυχολογία του.

Οι “πράσινοι” μετρούν και πάλι απουσίες αφού από τον Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζονται οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα λοιπόν ο Τούρκος τεχνικός εκτιμάται ότι θα επαναφέρει τον Λοντίγκιν στην εστία. Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι για την άμυνα. Στο κέντρο αρκετές θέσεις είναι ανοικτές, με τους Ρούμπεν Βιλέν ή Τσέριν δίπλα του και Μπακασέτα στη θέση “10”.

Κλειστά χαρτιά και για την επίθεση, όπου στην κορυφή ίσως βρεθεί ξανά ο Γερεμέγεφ ο Αϊτόρ αριστερά και Μαντσίνι δεξιά, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινησει και ως βασικός ο Παλάσιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.