ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Μλαντένοβιτς

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στο Περιστέρι παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την γκολάρα του Φίλιπ Μλαντένοβιτς! Ωστόσο, αυτό που έκανε ο Σέρβος δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Παναθηναϊκός: Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Μλαντένοβιτς

Με buzzer beater και πειστική εμφάνιση στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου,

Οι «πράσινοι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο ματς και με την καθαρή νίκη κόντρα στην ομάδα του Σάσα Ίλιτς, εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τετράδα, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο πέραν της πολύ εμφάνισης της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, χρειάστηκαν και κάποιες συγκυρίες ώστε να έρθει αυτή η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» πήρε την πρόκριση με το παρθενικό γκολ του Ρούμπεν Πέρεθ στην Ελλάδα, o oποίος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 108 ματς με την πράσινη φανέλα.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ακόμη σπουδαιότερο της υπόθεσης είναι ότι το τρομερό γκολ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, μπορεί να ήταν το δεύτερο του στη μέχρι τώρα θητεία του στον Παναθηναϊκό, ήταν όμως το πρώτο που πετυχαίνει ποτέ με κεφαλιά στην καριέρα του!

Ο έμπειρος Σέρβος αριστερός μπακ μετρά συνολικά 439 επίσημα ματς, με Λέγκια, Λέχια Γκντανσκ, Μπάτε Μπόρισοφ, Κολωνία, Ερυθρό Αστέρα, Σταντάρ Λιέγης, Μπόρατς και εθνική Σερβίας έχοντας σκοράρει 31 φορές.

Το buzzer beater κόντρα στον Ατρόμητο, όμως, ήταν το πρώτο του με κεφαλιά και σίγουρα, τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του Παναθηναϊκού, θα το θυμούνται για την ομορφιά αλλά και τη σημασία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.