ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Άξιζε τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό

Η κ19 του Παναθηναϊκού ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός: Άξιζε τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό

Η κ19 του Παναθηναϊκού ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο 35λεπτο της αναμέτρησης η υπεροχή του Παναθηναϊκού ήταν πολύ μεγάλη!

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Ρομάνο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας! Στο 22’ ο Συμεωνίδης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε, ο Σπαθάρης μπήκε στην πορεία της μπάλας όμως καθυστέρησε και εν τέλει από κοντά δεν κατάφερε να πλασάρει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καλοσκάμης σούταρε δυνατά και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 42’με πέναλτι του Μπάκουλα. Στο 48’ οι Πράσινοι έφυγαν σε αντεπίθεση τεσσάρων εναντίων δύο, όμως ο Κοκάκης αντί να γυρίσει τη μπάλα στον αφύλαχτο συμπαίκτη του, προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση από πλάγια δεξιά, δίνοντας την ευκαιρία στον Έξαρχο να αποκρούσει. Στο 54′ Χαραλαμπόγλου πέτυχε το 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι πράσινοι βρήκαν γκολ λίγο πριν από το φινάλε. Στο 89’ όταν από εκτέλεση κόρνερ και προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας, ο Δουβίκας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «παράθυρο» της εστίας για το τελικό 2-2.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό το βλέμμα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Κοκάκης, Διαμαντής (46’ Δουβίκας), Νικολετόπουλος, Πιτσώτης, Συμεωνίδης (46’ Μπρέγκου), Ρομάνο, Σπαθάρης (72’ Ορμενάι), Λάζαρης, Καλοσκάμης (65’ Βαγιαννίδης), Γεωργουλάκης (65’ Νότας).

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Κουτσογούλας, Ντάμα, Κωστούλας, Πλιώνης (33’ Πνευμονίδης), Λιατσικούρας, Δαρβίρας (33’ Πρεκατές), Μπάκουλας (83’ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου (90’+1’ Λόλης), Καρανάτσιος (83’ Χρήστου), Αλαφάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.