ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η απόλυτη ΜΑΤΣΑΡΑ του Ρούμπεν Πέρεθ κόντρα στον Ολυμπιακό (Vid & Stats)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ πραγματοποίησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μια σπουδαία εμφάνιση επιβεβαιώνοντας ότι τα χρόνια είναι απλά ένας αριθμός.

Η απόλυτη ΜΑΤΣΑΡΑ του Ρούμπεν Πέρεθ κόντρα στον Ολυμπιακό  (Vid & Stats)

O Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι της Λεωφόρου και επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι “πράσινοι” ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο τους και με τα γκολ των Μπερνάρ στο 25′ και Γερεμέγεφ στο 60′ πήραν το “τρίποντο”, παραμένοντας στο -3 από την κορυφή και αφήνοντας τον “αιώνιο” αντίπαλο στο -6.

Σε αυτό το ματς το “τριφύλλι” είχε πολλούς διακριθέντες, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να είναι ανάμεσα σε αυτούς! Ο Ισπανός έκανε ένα παιχνίδι συγκλονιστικό κόντρα στον Ολυμπιακό και απέδειξε ότι η μικρή περίοδος του ντεφορμαρίσματος του αποτελεί παρελθόν, ενώ επιβεβαίωσε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Στο ματς κόντρα στους Πειραιώτες λοιπόν ο Ρούμπεν ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο κέντρο. Αγωνίστηκε σε όλο το ματς και πήρε πολύ υψηλή βαθμολογία τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα ο 34χρονος Ίβηρας χαφ, τροφοδότησε 67 φορές τους συμπαίκτες του με τις 54 πάσες να είναι εύστοχες, ενώ τα 6/13 γεμίσματα που επιχείρησε ήταν σωστά. Το ποσοστό του, άγγιξε στο αδιανόητο 63,5% στο σύνολο των πασών και των προωθημένων μεταβιβάσεων του, εκ των οποίων οι 14 μάλιστα, είχαν ως τελικό προορισμό την μικρή περιοχή του Ολυμπιακού. Για να γίνουν όλα αυτά στο ντέρμπι, μάλιστα, χρειάστηκε να περάσει η μπάλα από τα πόδια του συνολικά 81 φορές!

Όσο για την άμυνα; Και εκεί ο Ρούμπεν Πέρεθ έκανε σπουδαία πράγματα. Στο μοναδικό τάκλιν που έκανε στο ματς, ο Ρούμπεν, έβαλε στοπ σε σουτ του Ελ Κααμπί από επικίνδυνη θέση στην περιοχή, ενώ μέτρησε συνολικά τέσσερις απομακρύνσεις, από τις οποίες οι δυο ήταν με το κεφάλι σε στατικές φάσεις που ο Ολυμπιακός επιχείρησε να βάλει την μπάλα στην περιοχή.

Ανέκτησε 10 φορές την κατοχή, αποσόβησε τον κίνδυνο και την πίεση για την “πράσινη” άμυνα σε 3 περιπτώσεις, αποφεύγοντας αντίπαλο, ενώ κέρδισε τις 8 από τις 11 μονομαχίες στις οποίες ενεπλάκη.

Τέλος ο Ρούμπεν κέρδισε πολλές ανάσες για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αφού στον χώρο του κέντρου, κέρδισε πέντε φάουλ για τον Παναθηναϊκό, ενώ, παρότι αγωνίζεται ως “εξάρι” έκανε μόλις δύο!

Αν μη τι άλλο, ο Ισπανός πραγματοποίησε μια εμφάνιση που θύμισε εκείνη κόντρα στη Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και πολλές του παρελθόντος τόσο στα ελληνικά γήπεδα, όσο και σε εκείνα της Ισπανίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.