ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Κάτι παραπάνω από πολύ καλός ο απολογισμός του Τερίμ – Σοφή η επιλογή για τα στόπερ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Νικολογιάννης: «Κάτι παραπάνω από πολύ καλός ο απολογισμός του Τερίμ - Σοφή η επιλογή για τα στόπερ»

«Κάτι παραπάνω από πολύ καλό» χαρακτήρισε τον απολογισμό της παρουσίας του Φατίχ Τερίμ μέχρι τώρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Τούρκο τεχνικό ενώ σχολιάζοντας τις επιλογές του για την 11άδα του τριφυλλιού έκανε λόγο για μια σοφή επιλογή αναφερόμενος συγκεκριμένα στο δίδυμο Αράο-Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας.

«Ο Τερίμ επέλεξε μια 11άδα που έχει παίξει τα ντέρμπι και το ξέρει. Καλύτερος όλων ο Ρούμπεν. Ο Μπακασέτας από την πρώτη στιγμή δείχνει το πόσο σημαντική είναι η μεταγραφή του. Σοφή η επιλογή του Τερίμ για Αράο και Γεντβάι, είναι το καλύτερο δίδυμο αυτή την χρονική στιγμή, τρομερός και χθες ο Κότσιρας σαν δεξί μπακ», ανέφερε και συνέχισε:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Παναθηναϊκός φάνηκε αποφασισμένος από την αρχή του ματς πως ήθελε να το πάρει. Και κατά την αναχώρηση της αποστολής από το ξενοδοχείο μαζεύτηκαν 2000 κόσμος και -ειδικά- οι νέοι παίκτες έπαθαν πλάκα, αλλά και ο Τερίμ», πρόσθεσε.

Ακούτε το σχετικό απόσπασμα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.