ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απασφάλισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδειξε τον τρόπο ώστε να λυθεί το πρόβλημα της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Απασφάλισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Λίγη ώρα μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον Άρη για τη μεγάλη του νίκη στο ΟΑΚΑ, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε μέσω insta storie στο πως θα λυθεί το πρόβλημα τις διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως πρέπει η διοίκηση της ΕΟΚ να είναι από αθλητές και όχι από παράγοντες.

«Ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της διαιτησίας και να μην υπάρχουν φαινόμενα τύπου Τσαρούχα – Πιτσίλκα στο μπάσκετ, είναι να πάρουν την ΕΟΚ στα χέρια τους οι αθλητές και όχι οι παράγοντες.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 17.540 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μόνο αυτοί ξέρουν τι σημαίνει να σου κλέβουν τον ιδρώτα, μόνο αυτοί μπορούν να φτιάξουν την διαιτησία και το άθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.