ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία και η… υποχρέωση για το «5 στα 5»

Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε ακόμα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής σεζόν στα οποία πρέπει να πάρει νίκες.

Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία και η… υποχρέωση για το «5 στα 5»

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο, έχοντας μια ισοπαλία με την ΑΕΚ, μια ήττα από τον ΠΑΟΚ και μια νίκη επί του Ολυμπιακού. Πλέον, το πρόγραμμα «στρώνει» με τους έτερους διεκδικητές να έχουν μπροστά τους ντέρμπι και το «τριφύλλι» να αντιμετωπίζει πέντε ομάδες με τις οποίες είναι υποχρεωμένο να κάνει νίκες.

Ο μοναδικός στόχος στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου είναι το απόλυτο και το «5 στα 5». Φυσικά, ενδιάμεσα υπάρχει και το Κύπελλο με τα δυο παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ αντιμετωπίζει την αγωνιστική που έρχεται εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό. Οι επόμενες τρεις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα είναι στη Λεωφόρο κόντρα σε Λαμία, Κηφισιά και Άρη. Η κανονική σεζόν ολοκληρώνεται στην Κρήτη με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το φινάλε

22η αγωνιστική: Πανσερραϊκός – ΠΑΟ 23η αγωνιστική: ΠΑΟ – Λαμία 24η αγωνιστική: ΠΑΟ – Κηφισιά 25η αγωνιστική: ΠΑΟ – Άρης 26η αγωνιστική: ΟΦΗ – ΠΑΟ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.