Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ατομικό για Ιωαννίδη – Στο Κορωπί ο Γκουστάβο Πογέτ!

Παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό. Ατομικό για Ιωαννίδη.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή 11/2 ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός, με απογευματινή προπόνηση στο Γεώργιος Καλαφάτης. Οι “πράσινοι” οι οποίοι θα κυνηγήσουν το 5/5 στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, προπονήθηκαν υπό το βλέμμα του προπονητή της Εθνικής Ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ ο οποίος παρακολούθησε το πρόγραμμα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς να κρίνεται τις επόμενες ημέρες, ενώ κανονικά προπονήθηκαν Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν, έπειτα από την επικράτησή τους στο ντέρμπι «αιωνίων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ.

Exit mobile version