ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάνοπλος στον «τελικό» με Φενέρ ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε στον Εργκίν Αταμάν η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς Παπαπέτρου, Λεσόρ και Ερνανγκόμεθ, προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται για το ματς με τη Φενέρ!

Πάνοπλος στον «τελικό» με Φενέρ ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Με όλα του τα «όπλα» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα-σοκ στο ΟΑΚΑ από τον Άρη και την ολοήμερη προπόνηση της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague!

Η προπόνηση της Τετάρτης, επεφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις για τον Εργκίν Αταμάν, αφού ο Ματίας Λεσόρ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ προπονήθηκαν κανονικά και είναι «ετοιμοπόλεμοι» για την κρίσιμη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ με κάποιους παίκτες να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα σε αντίθεση με άλλους που προπονήθηκαν σε πιο ανεβασμένες «στροφές»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.