ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιώργος Καλαϊτζάκης: «Εχει κάνει υπέρβαση ο Παναθηναϊκός, θα χρειαζόταν closer o Ολυμπιακός»

Ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» και νυν της Τούμπινγκεν μίλησε ακόμη για τη συνύπαρξή του με Γιάννη Αντετοκούνμπο και Σέι Τζίλτζιους-Αλεξάντερ.

Γιώργος Καλαϊτζάκης: «Εχει κάνει υπέρβαση ο Παναθηναϊκός, θα χρειαζόταν closer o Ολυμπιακός»

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έχει ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του. Μετά τους Μπακς, την Οκλαχόμα και τον Παναθηναϊκό, δοκιμάζει το πρωτάθλημα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην Τούμπινγκεν.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τους «αιώνιους», τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Σέι Τζίλτζιους-Αλεξάντερ στο «Πάρε-Βάλε» της Kingbet με τον Τόλη Κοτζιά και τη Νάντια Βελέντζα.

Εκεί, όπου αναφέρθηκε επίσης το ενδεχόμενο της επιστροφής του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό και του Νίκου Ρογκαβόπουλου σε ελληνική ομάδα.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 22.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.