ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το νούμερο 1 πρόβλημα της Euroleague ειναι ένα και βγάζει μάτι…

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα λάθη του, πήρε τραβηγμένες επιλογές, αλλά αυτό έχει μια ξεκάθαρη εξήγηση...

Το νούμερο 1 πρόβλημα της Euroleague ειναι ένα και βγάζει μάτι…

Πολύ συχνά ακούγεται πως φέτος ο Παναθηναϊκός έχει καλή αντιμετωπίση από την Ευρωλίγκα. Πώς μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει όμως όταν έχει 3 ήττες που οφείλονται σε σφυρίγματα των διαιτητών που μόνο ανθρώπινα λάθη δεν τα λες..;

Την διαιτησία που συνάντησε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, δεν θυμόμαστε να την έχει συναντήσει τελευταία άλλη ομάδα σε τέτοιο εξόφθαλμο βαθμό.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 184.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.