ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών – Του αφαιρέθηκε το εισιτήριο διαρκείας»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών - Του αφαιρέθηκε το εισιτήριο διαρκείας»

H KAE Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της καταδίκασε την λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των τριών διαιτητών από ένα “φίλαθλο” του τριφυλλιού. Άμεση επέμβαση από τους ιθύνοντες της πράσινης ΚΑΕ, αφαίρεσαν το εισιτήριο διαρκείας του φιλάθλου και του απαγορεύτηκε δια παντός η είσοδος στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τάσσεται διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή βίας, όπως έχει πολλάκις αποδείξει με τη στάση της.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοί μας ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είναι αυτονόητο πως καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης από έναν «φίλαθλο». Είναι αυτονόητο πως δεν θα επιτρέψουμε σε έναν άνθρωπο να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του συνόλου του κόσμου μας.

Είναι επίσης αυτονόητο πως του αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και η είσοδός του στο ΟΑΚΑ απαγορεύεται δια παντός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.