Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου το βράδυ της Τετάρτης στις 19:30 να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “πράσινοι” που ηττήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, 2-1 για το πρωτάθλημα θα πάνε να τα δώσουν όλα για όλα για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πάνω χέρι για τη ρεβάνς της Λεωφόρου και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο Φατίχ Τερίμ προετοίμασε την ομάδα και έχει διαχειριστεί ως τώρα πολύ καλά τη μεγάλη σειρά αγώνων που υπήρξαν στο πρόγραμμα, ωστόσο για μια ακόμη φορά οι απουσίες δεν λείπουν. Στην συμπρωτεύουσα δεν ταξίδεψε ο Ιωαννίδης που θα είναι έτοιμος για το ματς της Λεωφόρου, αλλά και ο Τζούριτσιτς που έκανε θεραπεία και οι μακροχρόνια τραυματίες, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν οι Γέντβαϊ, Αράο και Τσέριν που έμειναν εκτός από το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Με τα δεδομένα αυτά ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα των ντέρμπι!

Πιθανότατα λοιπόν να δούμε τον Ντραγκόφσκι να επανέρχεται στην εστία. Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ και Αράο στα στόπερ με τον Χουάνκαρ αριστερά. Κώτσιρας ή Ρούμπεν, με τον Έλληνα να έχει προβάδισμα να παίξει εξάρι. Ο Τσέριν με τον Μπακασέτα στον άξονα και πιθανότατα ο Μπερνάρ αριστερά, ο Παλάσιος δεξιά και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Exit mobile version