ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με πάθος και ψυχή στην Τούμπα για προβάδισμα τελικού

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε στις 19:30 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με πάθος και ψυχή στην Τούμπα για προβάδισμα τελικού

Με πάθος και ψυχή στην Τούμπα για το προβάδισμα τελικού!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (19:30, Cosmote Sport, Panathinaikos24.gr) από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στο επόμενο ματς στη Λεωφόρο.

Οι “πράσινοι” προέρχονται από τις νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μομέντουμ, αλλά και να πάρουν… εκδίκηση για την πρόσφατη ήττα τους 2-1 στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι είναι προετοιμασμένο κατάλληλα για το ματς με τον Φατίχ Τερίμ να έχει ντοπαρει ψυχολογικά τους παίκτες και να έχει κάνει άψογη διαχείριση ως τώρα.

Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Βέρμπιτς, Λημνιός, Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Φικάι, Κυριόπουλος.

Σε ότι αφορά την ένδεκα ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα των ντέρμπι!

Πιθανότατα λοιπόν να δούμε τον Ντραγκόφσκι να επανέρχεται στην εστία. Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ και Αράο στα στόπερ με τον Χουάνκαρ αριστερά. Κώτσιρας ή Ρούμπεν, με τον Έλληνα να έχει προβάδισμα να παίξει εξάρι. Ο Τσέριν με τον Μπακασέτα στον άξονα και πιθανότατα ο Μπερνάρ αριστερά, ο Παλάσιος δεξιά και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.