ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Kανονικά με Σλούκα η 12αδα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR για το ματς με την ΑΕΚ

Μέσα ο Σλούκας για τον προημιτελικό με την ΑΕΚ!

Kανονικά με Σλούκα η 12αδα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR για το ματς με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός AKTOR και AEK Betsson έρχονται αντιμέτωποι στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (18:00, COSMOTE SPORT 5, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για τα προημιτελικά του Final-8 του Κυπέλλου.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν επιστροφές στις 12άδες τους για την εν λόγω αναμέτρηση. Αρχικά, ο Κώστας Σλούκας, που απουσίασε από τα δύο τελευταία ματς των «πρασίνων», βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν και μένει να φανεί πόσο θα χρησιμοποιηθεί. Εκτός ως 7ος ξένος έμεινε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.