ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Για το Back to Back Κύπελλο κόντρα στις Εσπερίδες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 13:30 τις Εσπερίδες στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Για το Back to Back Κύπελλο κόντρα στις Εσπερίδες

Ώρα να σηκώσει την πρώτη κούπα της χρονιάς!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει στις 13:30 της Εσπερίδες Καλλιθέας στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου στα “Δύο Αοράκιά” και θέλει να κάνει το Back to Back στον θεσμό μετά και την περσινή κατάκτηση κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Οι “πράσινες” θα τα δώσουν όλα για τη νίκη θέλοντας να φτάσουν στην 3η κατάκτηση στην ιστορία του τμήματος με την Ελένη Καπογιάννη, να έχει προετοιμάσει κατάλληλα τις παίκτριες της.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Διονυσία Αλεξανδρή σε δηλώσεις για τον μεγάλο τελικό τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ξέρει να διαχειρίζεται την όποια πίεση, ενώ υποστήριξε πως δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο.

Να σημειώσουμε πως ο τελικός θα μεταδοθεί από την Cosmote TV. Παράλληλα όμως θα μεταδοθεί και ελεύθερα από το κανάλι YouTube της Cosmote TV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.