ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Eμφατικό πέρασμα από την Ηλιούπολη για τον Παναθηναϊκό Β!

Με τον Μπιλάλ να βρίσκει ξανά δίχτυα και με τους Φουρτάδο, Ταβάρες να τον πλαισιώνουν στο σκοράρισμα, ο Παναθηναϊκός Β έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Ηλιούπολη (1-3) για την 19η αγωνιστική της Super League 2.

Eμφατικό πέρασμα από την Ηλιούπολη για τον Παναθηναϊκό Β!

Με τον Μπιλάλ να βρίσκει ξανά δίχτυα και με τους Φουρτάδο, Ταβάρες να τον πλαισιώνουν στο σκοράρισμα, ο Παναθηναϊκός Β έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Ηλιούπολη (1-3) για την 19η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ. Ο Αθανασακόπουλος έκανε την κάθετη, ο Σαρδέλης γύρισε την μπάλα και ο Φουρτάδο από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 20ο λεπτό του αγώνα η δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού έχασε και νέα ευκαιρία, με τον Φρόκου να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός Β΄ έφυγε στην αντεπίθεση με την άμυνα της Ηλιούπολης να κόβει την μπάλα λίγο πριν ο Φουρτάδο την γυρίσει. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι στο 39ο λεπτό με σουτ του Παντελίδη μέσα από την περιοχή έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Μετά από υπέροχη ενέργεια του Ταβάρες οι πράσινοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στο 59΄ πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή και ο Μπιλάλ με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 76΄ το τριφύλλι έχασε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα, με το σουτ του Συμεωνίδη από το όριο της περιοχής να περνάει άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα το τριφύλλι πέτυχε και τρίτο τέρμα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αθανασακόπουλος έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Νταμπίζα, ο οποίος γύρισε στο σημείο του πέναλτι, με τον Ταβάρες να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Βενάρδος (69΄Κρέτσι), Φουρλάνος, Γκουτσούλιας, Ασίγκμπα, Λατίνοβιτς (31΄ Μάντιτς), Ντέτλερ, Ράμος (60΄Μπάρμπαρο), Τοπάλ ( 69΄ Τσαφταρίδης), Παντελίδης (69΄ Κόστα), Γιάννου

Παναθηναϊκός Β΄: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (55’ Ταβάρες), Σαρδέλης (76΄ Καραμπάς), Λάμψιας (76΄Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (60΄ Συμεωνίδης), Μπιλάλ (60΄ Νταμπίζας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.