ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έπεσε η ποινή του Μπακασέτα, παίζει κανονικά με ΠΑΟΚ!

Στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ τέθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς η ποινή του έπεσε στη μια αγωνιστική, την οποία και εξέτισε στο ματς με την Λαμία. Το ίδιο ισχύει για Τάισον.

Έπεσε η ποινή του Μπακασέτα, παίζει κανονικά με ΠΑΟΚ!

Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Όπως ήταν γνωστό από χθες, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, θα εκδίκαζε σήμερα την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του Τάισον του ΠΑΟΚ για τη μεταξύ τους διένεξη στο ντέρμπι της Τούμπας όπου το τριφύλλι επικράτησε 1-0.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης η ποινή του Τάσου Μπακασέτα “έπεσε” στη μια αγωνιστική την οποία εξέτισε στο ματς με τη Λαμια με αποτέλεσμα να υπολογίζεται κανονικά για απόψε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα για αυτό ενημέρωσε μέσω ποσταρίσματος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.