ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τελικός για το πλεονέκτημα έδρας στο Μετς!

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται απόψε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του Μετς, στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Volley League (21:30, PAO TV).

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τελικός για το πλεονέκτημα έδρας στο Μετς!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο όλα δείχνουν πως σε μεγάλο ποσοστό θα κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη και θα προσπαθήσει να την πάρει έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του, που αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό.

Ο αγώνας έχει όλα τα στοιχεία του τελικού αλλά έχει και αρκετές ιδιαιτερότητες. Ο Παναθηναϊκός έχει 41 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση, έναντι του Ολυμπιακού που ακολουθεί με 39. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτούν τον Μίλωνα στην έδρα τους (Μελίνα Μερκούρη), ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό.

Τα σενάρια για την πρωτιά!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 1.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με άλλα λόγια όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να πάρει τρίποντο (νίκη 3-0 ή 3-1 σετ) στο σημερινό ντέρμπι θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και μαζί το πλεονέκτημα έδρας σε ημιτελικούς και τελικούς πλέι οφ. Αυτό θα συμβεί καθώς σε περίπτωση «καθαρής» νίκης δεν θα έχουμε ισοβαθμία.

Παράταση στην αγωνία για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρώτη θέση θα έχουμε στην περίπτωση που το ντέρμπι κριθεί στο τάι μπρέικ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε και το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός – Μίλωνας την 18η αγωνιστική και δεν αποκλείεται η πρώτη θέση να κριθεί στην ισοβαθμία, όπου εκεί το πλεονέκτημα θα το έχει ο Ολυμπιακός αφού στον Α γύρο είχε νικήσει με 3-1 σετ. Εάν λοιπόν ο Παναθηναϊκός νικήσει 3-2 σετ θα ανέβει στους 43 βαθμούς και ο Ολυμπιακός θα πάει στους 40 και θα χρειάζεται τρίποντο με τον Μίλωνα για να πιάσει τον Παναθηναϊκό στους 43, αλλά επειδή τα αποτελέσματα θα είναι (3-2, 1-3) ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα. Εάν ο Ολυμπιακός νικήσει με 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό θα χρειάζεται και έναν βαθμό με τον Μίλωνα για να πάρει την πρώτη θέση στην ισοβαθμία από τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μυλωνάκης και Νικάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.