ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκε σε ηλικία 33 ετών πρώην παίκτης του «εξάστερου»

Πρόωρο τέλος στην καριέρα του αποφάσισε να βάλει πρώην παίκτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκε σε ηλικία 33 ετών πρώην παίκτης του «εξάστερου»

Τίτλους τέλους αποφάσισε να βάλει στην καριέρα του πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

Σε ηλικία μόλις 33 ετών, ο Νέιτ Γουόλτερς, αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ μετά από δέκα χρόνια επαγγελματικής καριέρας, με σκοπό να αφοσιωθεί στην οικογένεια του!

«Το να είμαι πίσω στην οικογένειά μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Δεν ήμουν στο σπίτι μου για δέκα χρόνια. Οι σεζόν μακριά από τις ΗΠΑ είναι τόσο μεγάλες. Τώρα είμαι παντρεμένος με παιδιά. Σε κάποια σημείο η σεζόν διαρκούσε τόσο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το τριφύλλι στο στήθος ο Γουόλτερς αγωνίστηκε τη σεζόν 2022/23, έχοντας μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 9,2 πόντους, 3,1 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και εννέα μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο στις 2 Ιουλίου του 2023, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

χαρίζουν» θέαμα." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.