ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εθνική Ρωσίας καλεί Λοντίγκιν!

Έτοιμος να επικοινωνήσει με τον Γιούρι Λοντίγκιν, είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ρωσίας, Βιτάλι Καφάνοφ, προκειμένου να τον υπολογίζει για τις επικείμενες αναμετρήσεις κόντρα σε Σερβία και Παραγουάη!

Εθνική Ρωσίας καλεί Λοντίγκιν!

Εθνική Ρωσίας «καλεί» Λοντίγκιν!

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρωσίας, Βιτάλι Καφάνοφ, μιλώντας για τους υποψηφίους που θα πάρουν μέρος στις αναμετρήσεις του Μαρτίου με Σερβία και Παραγουάη, αποκάλυψε ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κληθεί στην Εθνική και πάλι!

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι o τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα της «αρκούδας», Νικίτα Χάικιν, είναι σοβαρότερος του αναμενομένου και δεν θα του επιτρέψει να δώσει το «παρών» στην προετοιμασία, με αποτέλεσμα ο Λοντίγκιν να είναι εκ των βασικών υποψηφίων για την αντικατάσταση του!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανέφερε δε, ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τον καλέσει προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συγκεκριμένη του απόφαση.

Θυμίζουμε ότι ο Λοντίγκιν είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ρωσίας, ενώ τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής έχει υπερασπιστεί την “πράσινη” εστία σε 13 ματς πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα εκείνη στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.