ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εμφατικό πέρασμα από την Κηφισιά για την Κ19!

Η Κ19 του Παναθηναϊκού πήρε επιβλητική νίκη με σκορ 4-0 χάρη σε... καταιγίδα στα τελευταία λεπτά!

Παναθηναϊκός: Εμφατικό πέρασμα από την Κηφισιά για την Κ19!

Με ένα τρομερό ξέσπασμα στο φινάλε και με τέσσερα γκολ σε διάστημα 15 λεπτών η Κ19 του Παναθηναϊκού πέρασε νικηφόρα απ’ την έδρα της Κηφισιάς για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19. Οι Πράσινοι του Ανδρέα Ντρένοβα κυριάρχησαν στο γήπεδο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και εν τέλει, μόλις βρήκαν το πρώτο τους γκολ στο 79′ ξεμπλόκαραν και ακολούθησε ομοβροντία τερμάτων φτάνοντας στο εντυπωσιακό 0-4!

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 79′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάζαρη (το κέρδισε ο Καραγκούνης από κάθε πάσα του Τακεσιάν). Δεν πέρασαν καλά καλά τέσσερα λεπτά (83′) και το Τριφύλλι σκόραρε για δεύτερη φορά με καταπληκτικό τρόπο. Ο Τακεσιάν έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε ψηλοκρεμαστά πάνω απ’ τον τερματοφύλακα από πολύ μακρινή απόσταση σκοράροντας ένα απίθανο γκολ για το 0-2!

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι παίκτες του Τριφυλλιού έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά. Στο 85′ οι Πράσινοι συνδυάστηκαν ωραία από τα αριστερά, ο Σπαθάρης έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Μπρέγκου, ο οποίος από κοντά έγραψε το 0-3. Στο 93′ διαμορφώθηκε το τελικό 0-4 με ένα θαυμάσιο διαγώνιο σουτ του Νότα στο απέναντι «γάμα».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κηφισιά: Ζαπαρτάς, Παπαδόπουλος, Χαχούλης, Γιαματζίδης, Σκιαδαρέσης, Παπατριανταφύλλου, Ζαχαριάδης, Πόθας, Φλώκος, Κατωπόδης, Δρόσος.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Κοκκάκης, Δουβίκας (73′ Διαμαντής), Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος (50′ Μπρέγκου), Λιατίφης (60′ Βαγιαννίδης), Λάζαρης, Ορμενάι (73′ Τακεσιάν), Νότας, Σπαθάρης, Γεωργουλάκης (73′ Καραγκούνης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.