ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα με Κηφισιά

Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Κηφισιά.

Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα με Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Κηφισιά στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι πράσινοι μετά από την γκέλα (2-2) με τη Λαμία, αλλά και την περιπετειώδη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου του τριφύλλι, θέλουν να διορθώσει τα πράγματα με τους βαθμούς που άφησε την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες.

Ο Φατίχ Τερίμ, εν υπολογίζει στους Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι και Χουάνκαρ που παραμένουν στα «πιτς», στους μακροχρόνια τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ στην τελευταία προπόνηση νοκ-άουτ τέθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δικέφαλο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα δεδομένα αυτά, δεν αποκλείεται να δούμε τον Λοντίγκιν να επιστρέφει στην εστία, προκειμένου να αποφορτιστεί ο Ντραγκόφσκι. Ο Βαγιαννίδης, με τον Σένκεφελντ και τον Ούγκο στα στόπερ και ο Μλαντένοβιτς αριστερά.

Στα χαφ θα επιστρέψει ο Ρούμπεν μετά την τιμωρία του και θα έχει δίπλα του τον Βιλένα και τον Μπακασέτα σε ρόλο “10”.

Στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, ενώ δεν αποκλείεται στα εξτρέμ να ξεκινήσει δεξιά βασικός ο Λημνιός και αριστερά ο Μαντσίνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.