ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βαρύ πρόστιμο στους παίκτες για τις δυο γκέλες με Λαμία και Κηφισιά!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, μετά τις δυο ηχηρές γκέλες με Λαμία και Κηφισιά στη Λεωφόρο, επέβαλε βαρύ πρόστιμο στους παίκτες!

Παναθηναϊκός: Βαρύ πρόστιμο στους παίκτες για τις δυο γκέλες με Λαμία και Κηφισιά!

Θα στοιχίσουν πολύ βαριά στους παίκτες οι γκέλες του Παναθηναϊκού με Λαμία και Κηφισιά στη Λεωφόρο!

Λίγες ώρες μετά το 1-1 στη Λεωφόρο με τους νεοφώτιστους που άφησε την ομάδα στο -3 από την κορυφή, η διοίκηση του τριφυλλιού επέβαλε πρόστιμο ύψους 200.οοο ευρώ στους ποδοσφαιριστές!

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε πριμ ύψους 500.000 ευρώ στους παίκτες των «πράσινων», μετά την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.