ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία Δωροθέα με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία Δωροθέα με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρή Κολυδά.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, το βαρομετρικό χαμηλό, που σχηματίζεται αύριο, Τετάρτη, στη Κεντρική Μεσόγειο, έχει ονομαστεί Δωροθέα.

Σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά, η νέα κακοκαιρία θα αρχίζει να επηρεάζει τη χώρα από το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ

Το βαρομετρικό χαμηλό που σχηματίζεται αύριο στη Κεντρική Μεσόγειο, έχει ονομαστεί #Dorothea από το Group Κεντρικής Μεσογείου της #Eumetnet.

Το σύστημα αυτό θα αρχίζει να επηρεάζει και τη χώρα μας από το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες. Πάντως η θερμοκρασία δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά.

Γραμμή καταιγίδων με μεγάλο μήκος

Η κακοκαιρία, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα χτυπήσει πρώτα τη δυτική Ελλάδα, με μια «γραμμή λαίλαπας» να σχηματίζεται, δηλαδή γραμμή καταιγίδων με μεγάλο μήκος.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται και από τα δυτικά, ωστόσο θα μείνει κάποια αστάθεια, γιατί το νέο κύμα κακοκαιρίας θα είναι αρκετά βαθύ, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.