ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός με κατοστάρα

Η ομάδα μπάσκετ των Γυναικών του Παναθηναϊκού έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και επικράτησε με 106-42.

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός με κατοστάρα

Το ματς

Η εκκίνηση του «τριφυλλιού» ήταν καλή, αφού τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη στα μέσα της πρώτης περιόδου είχαν καταφέρει να πάρουν διψήφια διαφορά (+11, 15-4). Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας ήταν ορατή από τις πρώτες κινήσεις των δύο ομάδων, ωστόσο το «τριφύλλι» συνέχισε να παίζει με σοβαρότητα και ενέργεια. Ως αποτέλεσμα είχε το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 29-11.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου η διαφορά ανέβηκε άμεσα πάνω από τους 20 πόντους (32-11 στο 11’), την ώρα που αμυντικά οι «πράσινες» είχαν περιορίσει τις φιλοξενούμενες. Έτσι, το «τριφύλλι» με την Παυλοπούλου να έχει πάρει… φωτιά εκτόξευσε τη διαφορά πάνω από το +30 (51-20 στο 17’) και ολοκλήρωσε το ημίχρονο με το εντυπωσιακό +39 (63-24).

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 208.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι δεν είχε πολλά να προσφέρει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Ελένη Καπογιάννη δεν είχε αποφασίσει να ρίξει στο ματς τις νεαρές παίκτριες. Έτσι η διαφορά συνεχώς ανέβαινε ξεπερνώντας το φράγμα των 40 πόντων (67-25 στο 24’) και στη συνέχεια των 50 πόντων (79-28 στο 28’). Το +50 έμεινε έως το τέλος της τρίτης περιόδου, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 83-33.

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε τυπική διαδικασία αφού το μόνο που απέμενε ήταν να γίνει γνωστό το τελικό σκορ με το οποίο θα έπαιρνε τη νίκη ο Παναθηναϊκός. Σταδιακά η τεχνικός του «τριφυλλιού» άρχισε να ξεκουράζει παίκτριες και να δίνει χρόνο στις μικρές με πρώτη την Μπάτσιου που πέρασε στη θέση της Τζόουνς. Η διαφορά έφτασε στο +60 (98-38 στο 34’), ενώ λίγο νωρίτερα είχε μπει στο ματς και η νεαρή Καμπάκα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, που έφτασε και τους 100 πόντους (100-40 στο 37’). Στο τελευταίο τρίλεπτο η Καπογιάννη άνοιξε εντελώς το ροτέισιον βάζοντας και τις Πατσιατζή και Υφαντοπούλου στο ματς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 106-42.

Τα δεκάλεπτα: 29-11, 63-24, 83-33, 106-42

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.