ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Aποθέωση στο Ηράκλειο για παίκτες και Τερίμ: «Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ»! (Vid)

Oπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν στο Ηράκλειο την αποστολή του τριφυλλιού που κατέφθασε στο νησί της Κρήτης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και ζήτησαν το νταμπλ!

Aποθέωση στο Ηράκλειο για παίκτες και Τερίμ: «Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ»! (Vid)

Αποθεωτική υποδοχή στο Ηράκλειο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του τριφυλλιού έφτασε στην Κρήτη, προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής που είναι και η τελευταία του πρωταθλήματος.

Εκεί περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη τους παίκτες και τον Φατίχ Τερίμ, καθώς περίπου 100 με 150 οπαδοί υποδέχθηκαν την ομάδα, ζήτησαν τη νίκη και τραγουδούσαν συνθήματα για κατάκτηση του νταμπλ.

Δείτε το βίντεο του Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ