ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βεργέτης – Παπαπέτρου έκαναν καλά την δουλειά τους: Έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι στον ΟΦΗ και έκλεισαν τα μάτια στην φάση του 95΄! (vids)

Βεργέτης στον αγωνιστικό χώρο και Παπαπέτρου στο VAR «έσφαξαν» τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη.

Βεργέτης - Παπαπέτρου έκαναν καλά την δουλειά τους: Έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι στον ΟΦΗ και έκλεισαν τα μάτια στην φάση του 95΄! (vids)

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά είχε απέναντι του τόσο τον διαιτητή Βεργέτη όσο και τον varιστα Παπαπέτρου.

Δύο φάσεις ήταν αρκετές για να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα και να στερήσουν το τρίποντο από τον Παναθηναϊκό.

Στην φάση του πέναλτι του ΟΦΗ ο Βεργέτης αρχικά δείχνει σωστά να συνεχιστεί το ματς, αλλά ο Παπαπέτρου δεν δείχνει το σωστό ριπλέι στον διαιτητή και έτσι αυτός δίνει λανθασμένα την παράβαση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 95ο λεπτό του αγώνα από την άλλη ο Λουκάο βρίσκει ξεκάθαρα την μπάλα και μάλιστα κάνει δύο επαφές με τα χέρια, αλλά εκεί τόσο ο διαιτητής όσο ο varιστας έκλεισαν τα μάτια.

Είναι ξεκάθαρο ότι το δίδυμο αυτό ήρθε στην Κρήτη για να κόψει βαθμούς στον Παναθηναϊκό και την έβγαλε εις πέρας την αποστολή που τους ανατέθηκε. Μπράβο λοιπόν στους δύο Έλληνες διαιτητές που έχουν και παράπονα για το γεγονός ότι έρχονται ξένοι. Ντροπή για την ΚΕΔ, ντροπή για τους Έλληνες διαιτητές που δείχνουν τι ρόλο παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δείτε τις φάσεις:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.