ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Έσπασε» τα κοντέρ κάνοντας τέσσερα προσωπικά ρεκόρ ο Γκραντ!

Ο Τζέριαν Γκραντ ήταν εκπληκτικός στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βιλερμπάν, κάνοντας βραδιά καριέρας, με τέσσερα προσωπικά ρεκόρ!

Παναθηναϊκός: «Έσπασε» τα κοντέρ κάνοντας τέσσερα προσωπικά ρεκόρ ο Γκραντ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνέχισε το εντός έδρας νικηφόρο σερί του στη Euroleague επικρατώντας 85-67 της Βιλερμπάν και ανέβηκε στο στο 18-10, εδραιώνοντας εαυτόν στην 3η θέση.

Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών για τους «πράσινους» ήταν ο Τζέριαν Γκραντ, για τον οποίο η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ πήρε και ιστορικό χαρακτήρα.

Κι αυτό γιατί, ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε τέσσερα νέα ατομικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα κόντρα στην ASVEL.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκριμένα, ο Γκραντ έκανε ρεκόρ σε πόντους (21π.) και σύστημα αξιολόγησης (25 βαθμούς), στα εύστοχα δίποντα (4/5) και αντίστοιχα στα τρίποντα (3/4).

Από ‘κει και πέρα, ο Αμερικανός είχε ακόμη στο ματς 4/5 ελεύθερες βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 τέσσερα κερδισμένα φάουλ, παίζοντας για 30:22’’.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.