ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι τον «έδεσε» κόμπο: Το τρικ του Τερίμ με Ολυμπιακό που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ τιμώρησε όλες τις φετινές αδυναμίες του Ολυμπιακού…

Έτσι τον «έδεσε» κόμπο: Το τρικ του Τερίμ με Ολυμπιακό που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό

Μετά το άσχημο φινάλε στην κανονική διάρκεια και τις απώλειες απέναντι σε Λαμία, Κηφισιά, ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός πήγε σε ένα ντέρμπι χωρίς αύριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ήταν πραγματικά επιβλητικός.

Το 1-3 επί του Ολυμπιακού αντικατοπτρίζει πλήρως την κυριαρχική εικόνα των πρασίνων στο χορτάρι, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του ντέρμπι, ακόμα και στο σημείο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του ματς.

Ο Φατίχ Τερίμ βρήκε την σωστή ενδεκάδα και την ισορροπία στο σχήμα που παρέταξε, έχοντας δύο-κρυφούς άσους στο μανίκι του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.