ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Kανονικά στην εθνική Σλοβενίας Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς

Παρόντες θα είναι στις φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής Σλοβενίας, οι Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν.

Παναθηναϊκός: Kανονικά στην εθνική Σλοβενίας Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς

Στις υπηρεσίες τις εθνικής Σλοβενίας και πάλι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δεν θα βρίσκονται στο Κορωπί για τις επόμενες 10 ημέρες καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της πατρίδας τους, Ματίγιαζ Κεκ, ανακοίνωσε την αποστολή για τα δυο επικείμενα φιλικά ματς.

Συγκεκριμένα οι 3 Σλοβένοι του τριφυλλιού, θα είναι στη διάθεση του προπονητή της εθνικής τους ομάδας για τα ματς με Μάλτα στις 21 Μαρτίου και Πορτογαλία στις 26 Μαρτίου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι η Σλοβενία θα βρίσκεται στο Euro 2024, χάρη σε γκολ του Βέρμπιτς κόντρα στο Καζακστάν, ενώ στο Euro θα υπάρχει και… πράσινος εμφύλιος, ανάμεσα στη Σλοβενία και τη Σερβία των Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς και Μαξίμοβιτς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.