ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τουρνουά… ποδοβόλεϊ στο Κορωπί – Ατομικό για Γεντβάι & Σένκεφελντ, θεραπεία ο Ντραγκόφσκι

Πολύ καλό κλίμα και διαφορετικού τύπου προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί!

Παναθηναϊκός: Τουρνουά... ποδοβόλεϊ στο Κορωπί - Ατομικό για Γεντβάι & Σένκεφελντ, θεραπεία ο Ντραγκόφσκι

Με διαφορετικό τρόπο και σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί το πρωί της Τετάρτης.

Οι “πράσινοι” δεν “αναλώθηκαν” στην κλασσική προπόνηση τους, αλλά αντίθετα, χωρίστηκαν σε έξι ομάδες των τριών και έπαιξαν… ποδοβόλεϊ!

Απόντες ήταν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, Τσέριν που έχουν κληθεί στην εθνική Σλοβενίας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ και ο Ντραγκόφσκι ακολούθησε θεραπεία.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Πράσινοι χωρίστηκαν σε έξι ομάδες των τριών, με τις ομάδες να σχηματίζονται κατόπιν κλήρωσης που έγινε, με τους ποδοσφαιριστές να… τραβούν τα χαρτάκια με τα ονόματα που είχε ετοιμάσει το τεχνικό επιτελείο! Ασφαλώς έγινε μεγάλη «μάχη» για τον τελικό νικητή μέσα σε άριστο κλίμα, με τις φάσεις να δημιουργούν από γέλια και επεφημίες για τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, έως διαμαρτυρίες στους… διαιτητές / μέλη του τεχνικού επιτελείου!

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία ο Ντραγκόφσκι, το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς με την εθνική Σλοβενίας, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Τσέριν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.