ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Είμαστε πρώτοι και τώρα σκεφτόμαστε τη Euroleague»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ!

Αταμάν: «Είμαστε πρώτοι και τώρα σκεφτόμαστε τη Euroleague»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην πρωτιά του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα, αλλά και στην πολύ δύσκολη συνέχεια στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ αλλά είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Να παίζουμε καλή άμυνα. Παίξαμε καλά με τον Σλούκα οργανωτή. Τώρα ουσιαστικά πήραμε την πρώτη θέση. Έχουμε τον τελευταίο αγώνα την άλλη εβδομάδα και μετά τον γύρο με τους πέντε αγώνες. Τώρα βέβαια συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για στην Ευρωλίγκα με τη διπλή αγωνιστική. Με πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας κόντρα στον Ερυθρό, αλλά και με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στην έδρα μας».

Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, σημαντικό ότι βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.