ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Mε γεμάτες μπαταρίες και χωρίς τους διεθνείς η επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στο Κορωπί με γεμάτες μπαταρίες προκειμένου να ξεκινήσει, χωρίς τους διεθνείς, η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Mε γεμάτες μπαταρίες και χωρίς τους διεθνείς η επιστροφή στις προπονήσεις

Ξεκούραση τέλος και επιστροφή στις επάλξεις για τους “πράσινους”.

Μετά το τετραήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Φατίχ Τερίμ στην ομάδα θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις (31/3) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs.

Το “Γεώργιος Καλαφάτης” ωστόσο δεν θα είναι… γεμάτο, αφού θα απουσιάζουν οι εννέα διεθνείς που έχουν “σκορπιστεί” στην Ευρώπη προκειμένου να ενισχύσουν τις εθνικές τους ομάδες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Ζέκα, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, αλλά και ο Μλαντένοβιτς που κλήθηκε τελευταία στιγμή στη Σερβία, θα είναι οι παίκτες που θα απουσιάζουν.

Ο Τερίμ έχει προγραμματίσει δυνατές προπονήσεις για όσους έμειναν πίσω. Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι θα ενσωματωθούν σταδιακά μέσα στη βδομάδα στις προπονήσεις καθώς προέρχονται από πολυήμερη απραξία, ενώ ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι αναμένεται να προπονηθεί κανονικά προς το τέλος της εβδομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.