ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο κύβος ερρίφθη: Αυτός θα είναι ο επόμενος James Bond!

Έχουμε το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρέγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ!

Ο κύβος ερρίφθη: Αυτός θα είναι ο επόμενος James Bond!

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί για τον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ, καθώς φέρεται να δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει το ρόλο (!) σύμφωνα -τουλάχιστον- με δημοσίευμα της Daily Mail.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Sun, ο πρωταγωνιστής των «Nocturnal Animals», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», φέρεται να έχει κατακτήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί (και κατ’ επέκτασιν συμφωνήσει) επίσημα για το ρόλο του 007, αλλά αν ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν το ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Το όνομα του Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και πρόσφατα, ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Κίλιαν Μέρφι.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.