ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επισκέφθηκε το Κορωπί ο Γιώργος Καραγκούνης – Τα είπε με τον Τερίμ (pics)

Συναντήθηκε με τον Γιώργο Καραγκουνη ο Φατίχ Τερίμ.

Επισκέφθηκε το Κορωπί ο Γιώργος Καραγκούνης - Τα είπε με τον Τερίμ (pics)

Γιώργος Καραγκούνης και Φατίχ Τερίμ συναντήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» το μεσημέρι του Σαββάτου (23/3), με τον Τούρκο τεχνικό να ευχαριστεί τον πρώην Έλληνα διεθνή για την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο των Πράσινων.

Οι Γιώργος Καραγκούνης και Φατίχ Τερίμ βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (23/3) στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, «Γ. Καλαφάτης».

Ο 70χρονος Τούρκος προπονητής ανέβασε μια φωτογραφία του στα social media με τον άλλοτε αρχηγό του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδος και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στο Κορωπί.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Χαίρομαι που σε βλέπω φίλε μου, ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τερίμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.